Propozycja menu

Propozycja I

Bufet zakąskowy:
Galantyna z ryb morskich na sałatce z cytrusów
Łódeczki melonowe z prosciuto skropione balsamico
Krewetki Black Tiger z nutka chilii
Roladka z kurczaka w liściach szałwii
Kuleczki mozzarelli z pomidorkiem
Tartinki z łososiem wędzonym
Kulki wołowe w gęstym sosie pomidorowym
Tarta ze szpinakiem i pomidorami suszonymi
Wędzonki galicyjskie- wyrób własny (szynka, kurczak, boczek,baleron)
Przysmaki serowe z konfiturami
Mini bułeczki

Sałatki:
Sałatka z kozim serem i pieczonymi burakami
Lekka sałatka z oscypkiem i żurawiną
Sałatka caprese z bazylią

Sosy:
Paprykowy z kaparami
Sos miodowo –musztardowy
Sos jogurtowy z korniszonem

Dania gorące:
Rolada drobiowa  w sosie z leśnych grzybów z kluseczkami gnocchi
Polędwiczki wieprzowe z zapiekanką ziemniaczaną z parmezanem
Jarskie gołąbki z grzybami  leśnymi
Łosoś pieczony w cukinii na makaronie tagliatelle
Warzywa gotowane- marchew, brokuł, kalafior,

Desery:
Krem śmietanowy z bezą i owocem granatu
Galaretowe  trio z owocami
Deserowe shoty  
Carpaccio owocowe

Napoje zimne i gorące
Kawa z mleczkiem, herbaty czarne, zielone i owocowe –b/o
Woda mineralna 200ml
Sok pomarańczowy 200 ml
Sok jabłkowy 200ml
Sok grapefruitowy 200ml

Propozycja II

Aperitif

Wino musujące 100m

Bufet zakąskowy:
Pomidorki cherry z mozzarella na esto bazyliowym
Roladka rybna na sałatce z jabłek i mięty
Tarta szpinakowa z gorgonzolą i oliwkami
Tartinki z wedzonym kurczakiem
Róże z łososia wędzonego na sałatach
Vou la vents z musem pomidorowym i salami
Rolada drobiowa z papryką i szpinakiem
Kaczka marynowana w sosie miodowo musztardowy,
Mini galaretki cielęce z warzywami skropione balsamico
Sery francuskie z konfiturą żurawinową
Mini bułeczki

Sałatki:
Sałatka grecka z fetą i oliwkami
Mix sałat z pomidorkiem cherry, pestkami słonecznika i żurawiną
Sałatka cocktailowa z kurczakiem

Sosy:
Sos żurawinowy
Cocktailowo warzywny
Sos balsamiczny
Dania gorące:
Rolada ze schabu z pieczarkami i pietruszką, sos naturalny pierożki gryczane
Łosoś pieczony na ryżowo jarzynowym curry
Roladka z kurczaka faszerowana warzywami gotowana na parze, kluseczki śląskie
Cukinia zapiekana z fetą i warzywami
Świeże warzywa gotowane- marchew , brokuł, kalafior,

Desery:
Kompozycje filetowanych owoców
Torcik bankietowy w marcepanie
Babeczki bankietowe z owocami
Mini ptysie z kremem wanilowym

Napoje:
Kawa z mleczkiem, wybór herbat-czarna, zielone, owocowe  - b/o
Woda mineralna 200ml
Sok pomarańczowy 200ml
Sok z czerwonych grapefruitów 200ml
Sok jabłkowy 200ml
Wino domowe białe i czerwone