Propozycja menu

Menu weselne
Powitanie – do wyboru
Prosecco z truskawką 100ml
Wino białe 100ml
Chleb weselny z solą

Przystawka – do wyboru
Łosoś z pary ze szparagą i jajkiem przepiórczym
Roladka z indyka na terynie cocktailowej w sosie szampańskim
Pierś z kurczaka wędzona na włoskich sałatach, sos balsamiczny
Bułeczki mini, masło

Zupa do wyboru
Domowy rosół drobiowo –wołowy z makaronem
Kremowa zupa z zielonych warzyw z kluseczkami
Krem z leśnych grzybów z maślanymi grzankami skropiony oliwą truflową

Danie główne – do wyboru
Panierowana roladka drobiowa ,schab faszerowany, zapiekanka ziemniaczana z parmezanem , zestaw surówek
Roladka cielęca ze szpinakiem ,polędwiczka wieprzowa beza ziemniaczana, zestawem surówek
Pierś z kaczki w sosie porzeczkowym, kluseczki gnocchi, warzywa z wody
Surówki w miseczkach na stole –marchewka z jabłkiem, seler z orzechami, sałatka z ogórków i pomidorów

Deser – do wyboru
Mus czekoladowy z sosem truskawkowym i owocami
Kompozycja owoców filetowanych z sorbetem cytrynowym
Panna cotta z sosem wiśniowym i świeżymi owocami

Bufet zimny
Tradycyjne wędzonki –wyrób własny
Szynka, baleron, boczek, piersi z kurczaka, schab, kiełbasa wiejska
Pasztet pieczony ze słoniną
Roladka z kurczaka na sałatach
Śledzie w zaprawie śmietanowej
Vou la vents z musem pomidorowym i salami
Łosoś wędzony na rukoli skropionej cytrynowym vinegretem
Tymbaliki drobiowe i warzywne
Sery mieszane z konfiturą jagodową
Śledzie w oleju z korniszonem
Sałatka grecka z feta i oliwkami
Sałatka tradycyjna jarzynowa
Sałatka meksykanska z wołowiną
Sos chrzanowy
Sos tatarski
Pieczywo mieszane-bułeczki mini, chleb wieloziarnisty, chleb wiejski

Danie gorące I – do wyboru
Karkówka pieczona w sosie naturalnym z kluskami śląskimi i kapustą czerwona z żurawiną
Panierowana roladka z kurczaka z kopytkami i sałatka colesław
Szynka pieczona na kapuście zasmażanej z pieczywem

Danie gorące II – do wyboru
Wołowina w czerwonym winie z warzywami, pieczywo
Gulasz z indyka w sosie śmietanowym z pieczarkami, pieczywo
Gulasz węgierski z papryczkami, pieczywo

Danie gorące III – do wyboru
Kwaśnica z żeberkiem wędzonym
Barszcz czerwony z kapuśniaczkiem

Napoje zimne i gorące b/o - bufet
Kawa świeżo parzona,
Wybór herbat- czarna, zielone, owocowe
Dodatki-cukier biały, cukier brazowy, mleko, cytryna
Sok pomarańczowy
Sok jabłkowy
Woda mineralna
Coca cola, fanta, sprite

Propozycje dodatkowe

Pakiet alkoholowy – bez ograniczeń
Wódka Wyborowa
Wino Frontera białe i czerwone (Chile)
Piwo Okocim- butelka

Ciasta , tort  - do ustalenia
Fontanna czekoladowa 80cm, owoce , ciasteczka, patyczki, talerzyki
Udziec wieprzowy w całości (około 10kg)